Respect Advies en Behandelcentrum (Scheveningen)
< Terug naar lijst

Logopedist (24 uur)

Solliciteren

Respect verleent zorg in Scheveningen en Den Haag. Wij hebben vier locaties: Bosch en Duin, Het Uiterjoon, ZeeWinde en Prins Willemhof. Daarnaast verlenen wij ook zorg bij mensen thuis. Dit doen wij met ongeveer 800 medewerkers en 200 vrijwilligers. Onze medewerkers roemen het professionele klimaat, de kleine, hechte teams, de ruimte voor eigen initiatief en – jawel – het respect voor bewoners, cliënten en elkaar. Samen werken we aan de beste zorg achter de duinen. Wil jij ons hierbij helpen?

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Logopedist binnen het Advies- en Behandelcentrum (ABC). De functie staat per 1 december open voor 24 uur per week. Je hebt uitdagende en variërende werkzaamheden, niet één dag is dezelfde. Je komt te werken in een enthousiast team bij een kleinschalige en laagdrempelige organisatie. Maar wat ga je nu echt doen?

  • Je voert logopedisch onderzoek uit en stelt een logopedische diagnose bij de cliënten verblijvend in woon-/zorgcentra en bij cliënten in de eerstelijnszorg.
  • Je behandelt cliënten met kauw- en slikproblemen.
  • Je behandelt cliënten met (neurologische) communicatiestoornissen (afasie, dysartrie, stem, rechterhemisfeer communicatieproblemen en dementie).
  • Je adviseert en bemiddelt bij aanvragen van communicatiehulpmiddelen.
  • Je begeleidt en adviseert direct betrokkenen en verplegend personeel met betrekking tot de behandeling van en het omgaan met de logopedische stoornis.
  • Je geeft instructies/advies en klinische lessen aan verplegend personeel en overige betrokken medewerkers.
  • Je vormt, samen met twee collega’s de vakgroep logopedie. Er is sprake van een nauwe samenwerking met de vakgroep diëtetiek en overige disciplines.

Wie ben jij?

Laten we beginnen met de opleidingseis: je hebt een Hbo-opleiding logopedie afgerond en je hebt al enige jaren werkervaring. Jij bent ingeschreven in het kwaliteitsregister van paramedici en zo mogelijk ook in het NVLF-register Afasie. Daarnaast is het een pré al jij aangesloten bent bij ParkinsonNet. Jij werkt zelfstandig binnen de gestelde kaders. Werken binnen multidisciplinaire teams is voor jou geen probleem. Daarnaast ben je goed in organiseren, improviseren, motiveren en je bent resultaatgericht.

Waar werk je?

Je komt te werken bij een vooruitstrevende top-zorgorganisatie. Jouw standplaats is de locatie Bosch & Duin aan de Scheveningseweg, dichtbij het groen, strand en de gezellige Haagse winkelstraat Frederik Hendriklaan. Jouw werk zorgt ervoor dat jij ook op de andere locaties van Respect werkzaamheden verricht; geen dag is dus hetzelfde!

Wat bieden wij?

  • Een salaris conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 55 (maximaal € 4.021,18 op basis van een 36-urige werkweek).
  • Het pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kent aantrekkelijke voordelen waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsregeling, ICT regeling, opleidingen, trainingen en kortingen op collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Inhoudelijke vragen over de vacature kun je bespreken met Veerle van der Voort, Logopediste, telefoonnummer 070 – 3061020. De afdeling Recruitment vertelt je graag meer over de sollicitatieprocedure. Bel of stuur een app naar Recruitment via 06-51322942. Ga naar de website van Respect voor meer informatie.

Ben je enthousiast geworden?

Verstuur dan snel  jouw sollicitatiebrief en CV via de button ‘Online solliciteren’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aan alle wervingsbureaus en recruiters

We begrijpen dat jullie ons graag van dienst willen zijn om deze vacature in te vullen. Toch doen we dit liever zelf. Mochten we echt hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden!

Regio:

Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Contactpersonen:

afdeling Recruitment
tel.: 070-3061020
mobiel: 06-51322942
Terug naar boven