Respect Respect (Scheveningen)

Respect Wonen Zorg en Welzijn verleent hoogwaardige zorg op Scheveningen en in Den Haag, met vier bestaande locaties: Bosch en Duin, Het Uiterjoon, ZeeWinde en Prins Willemhof. Een vijfde locatie is in ontwikkeling. Daarnaast bieden we ook zorg aan huis, met een team van ongeveer 800 medewerkers en 200 vrijwilligers. Onze medewerkers waarderen het professionele klimaat, de hechte teams, ruimte voor eigen initiatief en respect voor bewoners, cliënten en elkaar. Samen streven we naar de beste zorg achter de duinen. Wil jij ons team versterken? 

Wat ga je doen? 

Voor onze Projectenpool zijn we op zoek naar een nieuwe collega; een allround Projectmanager, parttime of fulltime, die met een behoorlijke dosis ervaring, enthousiasme, positiviteit en creativiteit ons team wil versterken.  

We zijn op zoek naar een echte aanvulling op ons team die onze organisatie verder kan helpen bij de realisatie van onze doelstellingen en kan bijdragen aan de benodigde veranderingen en vernieuwingen die op ons pad komen.  

Als Projectmanager binnen Respect word je ingezet op projecten die zeer variërend van aard kunnen zijn. Projecten kunnen zorg gerelateerd zijn (zoals domotica of doorontwikkeling informele zorg), maar het kan ook gaan om een (grootschalig) verhuis- of verbouwingsproject. Dat betekent dat je dus te maken zult krijgen met verschillende (interne) opdrachtgevers, ondanks dat je hiërarchisch valt onder de Business Unit Vastgoed en Services.  

Wie ben jij? 

  • Je bent een daadkrachtig persoon die graag resultaat gericht aan het werk gaat; 

  • Je hebt oog voor detail en plannen & organiseren behoren tot je sterkste punten; 

  • Je bent organisatiesensitief en voor jou is samenwerking en betrekken van je omgeving vanzelfsprekend. 

Wat vragen we? 

  • Je hebt ruimte ervaring in Projectmanagent; 

  • Je beschikt over een Projectmanagement (gerelateerde) opleiding op HBO niveau  (Prince2 of vergelijkbaar); 

  • Je hebt affiniteit met de ouderen zorg en hieraan gerelateerde ontwikkelingen en uitdagingen; 

  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. 

Wat bieden we? 

  • Een salaris conform cao Verpleeg-en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie Projectmanager  is ingedeeld in functiegroep 55 of 60 (maximaal €5.029,15 voor functiegroep 55 en maximaal €5.733,02 voor functiegroep 60 vanaf oktober 2024, op basis van een 36-urige werkweek). Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 

  • Het pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kent aantrekkelijke voordelen waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsregeling, ICT-regeling, opleidingen, trainingen en kortingen op collectieve verzekeringen.   

Wil je meer weten? 

De afdeling Recruitment vertelt je graag meer over de sollicitatieprocedure. Bel of stuur een app naar Recruitment via 06-51322942.

Ben je enthousiast geworden? 

Verstuur dan jouw sollicitatie naar recruitment@respectzorg.nl met CV en motivatiebrief. 

Aan alle wervingsbureaus en recruiters

We begrijpen dat jullie ons graag van dienst willen zijn om deze vacature in te vullen. Toch doen we dit liever zelf. Mochten we echt hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden!

Regio:

Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Contactpersonen:

afdeling Recruitment
tel.: 070-3061020
mobiel: 06-51322942
Terug naar boven